.

.

Goplus Dječji Багажный Skup, 12 i 18 Dječji Багажный Skup, Kofer s različitim smjerovima kotačima, Kofer s kolicima Velikog kapaciteta za vozni park, Dar za Dječake i Djevojčice za malu djecu (Svemir)

Goplus Dječji Багажный Skup, 12 i 18 Dječji Багажный Skup, Kofer s različitim smjerovima kotačima, Kofer s kolicima Velikog

Ocjena robe:

HRK 227.97
Dostupnost
Proizvod je dostupan

????Dopadljiv dizajn djeca vole : Slatka kozmonaut i sirena popularni među djecom.Dobar izgled može privući svoju djecu na samostalan pakiranja prtljage.Oni će biti spremni da učestvuju u ovom procesu, koji se također može osigurati njihovu neovisnost. ????Izdržljiv materijal i vodootporan dizajn : Prtljaga je izrađen od netoksični materijali ABS, polikarbonat i najlona.Siguran i trajnog materijala jamče zdravlje vašeg djeteta.Osim toga, tvrda ljuska, prekrivena folijom za PC, može biti učinkovito vodootporna i spriječiti grebanje. ???? 4 Kompenzacijskim kotača i pop-olovke : Četiri trajnih kompenzacijskim kotača podržavaju pomaknite se na 360 stupnjeva, što olakšava djeci kretanje.Osim toga, teleskopska ručka se može podesiti visinu roditelje i djecu, tako da djeca različitih rasta mogu lako povući. ????Odgovarajuće veličine i veliki kapacitet : 18-inčni prtljaga i 12-inčni ruksak imaju dovoljno prostora za nošenje nekoliko predmeta.U unutrašnjosti su predviđene multi-organizacijska grana i džepove, koje omogućuju djeci da se razvrstati odjeću, lutke i knjige i planirati svoj prostor. ????Ergonomski dizajn : Naš dječji prtljaga i torba su ergonomski dizajnirani su za djecu.Napredni naramenica ruksak smanjuje pritisak na ramenima djeteta dok je fleksibilan kućišta kotača kolica omogućuju djetetu da se lako može premjestiti cijelu kutiju.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe