.

.

Worx WG184 40 (2,0 Ah) 13 Bežični Trimer/reza, stroj za bilje sa ugrađenim ivica i posluživanja tima, 1 sat. Double punjac, 2 Baterije (Ažurirano)

Worx WG184 40 (2,0 Ah) 13 Bežični Trimer/reza, stroj za bilje sa ugrađenim ivica i posluživanja tima, 1 sat. Double punjac,

Ocjena robe:

HRK 390.90
Dostupnost
Proizvod je dostupan

POKRIVENOST : .Dvostruka baterija s ukupnom potrošnjom energije 20 pružaju maksimalnu snagu i performanse 40 V. Idite od rezidbe do interne окантовке na kotačima u najkraćem mogućem roku. Dizajn 2 u 1 pruža profesionalne rezultate.Sustav naredbeni podnošenja zavojnice odmah donosi vam niz.Upravljajte bilo kućnim vrtom površine do 1/2 acre.Plinski podešavanje brzine za dodatno vrijeme rada.Ovaj rabljeni ili obnovljena je proizvod bio stručno ispitan i testiran na rad i izgleda kao nova.Kao proizvod postaje dio renoviran, vaše odredište za polovno, popravka proizvoda : kupac kupuje novi proizvod i vratiti ga ili trguje na noviju ili drugi model.Ovaj proizvod je provjeren i testiran na posao i izgleda kao nova kvalificiranih dobavljača.Zatim je proizvod koji se prodaje kao Ažurirani proizvod .Ako niste zadovoljni s kupnjom, ažurirane proizvodi mogu biti zamijenjeni ili vraćen u skladu s Ažuriranim Jamstvo.

Deklarirane specifikacije

Dopuna robe